Зимата вече е към своя край, а с това отшумява

...
 
Зимата вече е към своя край, а с това отшумява
Коментари Харесай

Как да се възстановим след белодробни инфекции!

 

Зимата към този момент е към своя край, а с това отшумява и взрива на респираторни болести, които белязаха последните месеци. Но какво се случва с организма ни след прекарани белодробни инфекции?

Медицинските данни демонстрират, че могат да се следят затруднения до 6 месеца след прекарана зараза, без значение от тежестта на нейното протичане.

Редица пациенти се оплакват от остатъчни признаци, които в дълготраен проект утежняват качеството им на живот. Те са подложени на нескончаем интервал на чувство за липса на зной, остатъчна кашлица,. възприятие на отмалялост след къси, леки физически действия, мощно безсилие и редица други признаци.

Безспорен факт е, че физиотерапията и рехабилитацията са извънредно значими при хора претърпели белодробни инфекции.

Целите на лечебното лекуване са да се усъвършенства дихателната функционалност. Да се редуцират затрудненията. Да се форсира възобновяване на пациентите и връщането им към естествен живот и работа.

За да разберем повече за възобновяване след белодробни инфекции и кои са най- актуалните способи на лекуване,. Safenews посети обновеният Медицински център „ Доверие СБТ “,. намиращ се в кв. Изток в столицата, където отговори на нашите въпроси даде доктор Жасмина Ангелова, физиотерапевт с над 35 годишен опит.

Цялото изявление със експерта гледайте във видеото на SafeNews: 

Физиотерапията има за цел ускорение възобновяване и понижаване риска от възможни затруднения при появяването на сходни здравословни проблеми. Някои от методите за лекуване, които се ползват във физиотерапията, при белодробни инфекции са магнитотерапия, кинезитерапия, дихателна гимнастика, ултразвуково облъчване и други

От изключителна значимост е пациентите прекарали белодробни инфекции да вземат навременни меркии и да се извърнат към рехабилитатор.

Специалистите в актуализирания медицински център „ Доверие СБТ “ могат да изготвят самостоятелен проект за дейно и продължително възобновяване, основан на най-новите подходи във физиотерапията. Пациентите могат да разчитат на най- модерните технологии, самостоятелен метод, внимание и удобна среда, отговаряща на всички модерни стандарти.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Здраве

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР